+31 77 - 396 96 50
Menu
Nieuws
U bevindt zich hier:
  • Nieuws
De fusie van Ondernemend Venlo gaat door!

De fusie van Ondernemend Venlo gaat door!

12 oktober 2017

Op 2 oktober werd een gezamenlijke vergadering georganiseerd met de ondernemers van Noorderpoort en Tradeport. Volgens de statuten van Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort moest tweederde van hun leden aanwezig zijn om te stemmen. Dit aantal werd niet gehaald en daarom werd er meteen een tweede ledenvergadering uitgeschreven. Op 10 oktober, onder het genot van een ontbijt bij Galerie de Hoeve, werd de tweede ledenvergadering gehouden. Bij deze vergadering was een tweederde meerderheid van de aanwezige of gemachtigde leden voldoende voor de stemming. De aanwezigen stemden unaniem voor.

De leden van alle vier de ondernemersverenigingen hebben tijdens hun ledenvergadering vóór een fusie met Ondernemend Venlo gestemd. Hiermee kan het fusietraject verder afgewikkeld worden.

Ondernemend Venlo wordt nu één grote vereniging die de belangen behartigt van de ruim 1200 bedrijven op de bedrijventerreinen in de gemeente Venlo.

De voormalige verenigingen worden nu afdelingen van de nieuwe vereniging Ondernemend Venlo en zullen de belangen van de “eigen” terreinen blijven behartigen. Het spaargeld wat nog aanwezig was bij elke voormalige vereniging, wordt nog 5 jaar geoormerkt meegenomen en voor activiteiten van de betreffende afdeling.

Terug