+31 77 - 396 96 50
Menu
Nieuws
U bevindt zich hier:
  • Nieuws
Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen

Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen

12 maart 2018

Een onveilige omgeving zorgt voor schade en overlast en kan het ondernemen behoorlijk in de weg zitten. Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is MKB-Nederland samen met het ministerie van Veiligheid en Justitie het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) gestart. Voor meer info: www.mkb.nl/kvob.

Dit keurmerk helpt ondernemers, gemeenten, politie en brandweer om de veiligheid op bedrijventerreinen te verbeteren door gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen. Als u als ondernemer een KVO-B certificaat heeft, kunt u tot wel 10% korting krijgen bij diverse verzekeraars op de brandverzekering. Als men zich aansluit bij het cameraproject Veilig Venlo kan dit zelfs oplopen tot 15% korting! Vraag ernaar bij uw verzekeraar of assurantietussenpersoon.

Binnenkort zijn de hercertificeringen van de bedrijventerreinen in Venlo. Het huidige Certificaat blijft geldig tot de hercertificering.                                                              Een kopie van het Certificaat kan opgevraagd worden bij Parkmanagement: info@parkmanagementvenlo.nl.

Terug