+31 77 - 396 96 50
Menu
Nieuws
U bevindt zich hier:
  • Nieuws
Startersdag Venlo 16 april 2018

Startersdag Venlo 16 april 2018

13 maart 2018

Op maandag 16 april a.s. organiseert Sterk van Start (Rabobank, gemeente Venlo en Venlo Partners) in samenwerking met Startersdagen.com een gratis startersdag bij De Maaspoort in Venlo. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud of oriënterende starters.

Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt deze startersdag de kans op een goede voorbereiding. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel.

De startersdag is geschikt voor starters in iedere fase van hun opstart, dus voor iedereen die overweegt een bedrijf te beginnen, net voor jezelf bent begonnen of al enige jaren actief bent met je jonge onderneming.

Programma
De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt en doorlopende seminars en workshops over uiteenlopende thema’s die interessant zijn voor startende ondernemers. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn ondernemingsplannen, netwerken, bedrijfsontwikkeling, accountancy- en belastingen, financiën en marketing.

Aanmelden  
Klik voor meer informatie of aanmelden: www.startersdagen.com/venlo2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

 

foto: René Egbring

Terug