+31 77 - 396 96 50
Menu
Nieuws
U bevindt zich hier:
  • Nieuws
Teambuilding evenement Crossing Minds 31 mei

Teambuilding evenement Crossing Minds 31 mei

6 februari 2018

Crossing Minds

Haalt u het optimale uit de teams binnen uw organisatie? Voor het rendement van uw organisatie is het van groot belang dat helder is welke eigenschappen en kwaliteiten medewerkers hebben en op welke wijze zij het meest efficiënt samenwerken in een team. Het is belangrijk dat medewerkers op de juiste plek in de organisatie zitten en op de juiste manier communiceren met hun omgeving: collega's en klanten. Junior Kamer Venlo organiseert op 31 mei aanstaande een evenement in Seacon Stadion de Koel, waarin deze belangrijke elementen aan bod komen, met ook nog eens een leuk sportief en competitief randje.

Alle deelnemers krijgen vooraf een individuele 'Insights Discovery Scan' aangeboden waarbij individuele kwaliteiten aan bod komen, die vervolgende in teamverband (Teamwheel) besproken zullen worden. In dit gesprek krijgt uw team ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt thema te behandelen. De resultaten vergroten de kansen om de samenwerking binnen het team te stimuleren onder begeleiding van professioneel trainer Victor Brands.

Als onderdeel van deze inspirerende dag worden alle deelnemers op 31 mei opgewarmd met twee keynote sprekers die alles weten over communicatie en (team)prestatie: Björn Kuijpers, scheidsrechter voor de KNVB en de FIFA en Teun de Nooijer, Olympisch en wereldkampioen hockey. Kortom, Crossing Minds is een dag waar individuen en teams het allerbeste uit zichzelf kunnen halen, onder genot van goed verzorgde catering. Tijdens Crossing Minds zullen verschillende bedrijventeams het –na een clinic- tegen elkaar opnemen op het voetbalveld van Eredivisie Club VVV in een Lacrosse toernooi waarbij wij het inschrijfgeld van de winnaar zullen schenken aan een goed doel naar keuze.

Wilt u meer uit uw organisatie halen en dit op een leuke en sportieve wijze een stevige impuls geven?
Kijk dan voor meer informatie op www.jci-venlo.nl/crossingminds.

Over Junior Kamer Venlo
Junior Kamer (JCI - Junior Chamber International) is een wereldomvattende trainingsorganisatie van jonge ambitieuze mensen (tot 40 jaar) die hun sociale en zakelijke netwerk willen versterken. Persoonlijke ontwikkeling is een van de speerpunten. JCI Venlo tevens is de bedenker van culinair evenement Lekker Venlo.

 

Terug