+31 77 - 396 96 50
Menu
Nieuws
U bevindt zich hier:
  • Nieuws
Venlose maakindustrie zet deuren open voor publiek

Venlose maakindustrie zet deuren open voor publiek

1 februari 2018

Op zondag 11 maart opent een groot aantal productiebedrijven in Venlo de deuren voor het grote publiek tijdens de Dag van de Maakindustrie. Inwoners van de regio Venlo kunnen dan op verschillende locaties een kijkje nemen in ‘de keuken’ van organisaties, die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.

Bezoekers kunnen door middel van een rondleiding kennis maken met de producten die de wereldwijd actieve bedrijven maken én de manier waarop de producten gemaakt worden. De productieprocessen van de bedrijven lopen zondag 11 maart namelijk gewoon door. De Dag van de Maakindustrie heeft ook als doel om mensen enthousiast te maken voor een carrière in de maakindustrie, waar veel werkgelegenheid is, zowel in de productie als op kantoor.

Bedrijven die meedoen zijn Leolux, Scheuten Glas, Ionbond, Royal Dutch Kusters Engineering, Vistaprint, Eurotech, Addit, Optiwa, Op het Veld en MIFA. Bezoekers kunnen bij de bedrijven op bezoek tussen 12.00 en 17.00 uur. Ze dienen zich daarvoor in de meeste gevallen wel eerst aan te melden. Toegang is bij alle bedrijven gratis. Meer informatie is te vinden op de website www.dagvandemaakindustrie.nl.

 

Terug