+31 77 - 396 96 50
Menu
Voordelen lidmaatschap
U bevindt zich hier:

Voordelen lidmaatschap

Het lidmaatschap van Ondernemend Venlo biedt bedrijven veel voordelen. Wie zich hier vestigt en onderneemt kan niet zonder. Het lidmaatschap is een basisvoorwaarde om succesvol te kunnen ondernemen in Venlo. Uiteindelijk profiteert iedere ondernemer van de collectieve voorzieningen en een goede behartiging van de belangen.

Onderstaand nog enkele redenen waarom u beslist lid moet worden:
  • Inkoopvoordelen door collectiviteit. Denk hierbij aan het gezamenlijk inkopen van telecommunicatie, beveiliging, energie en afvalverwerking.

  • Netwerkbijeenkomsten met collega ondernemers. Een aantal keer per jaar worden er voor de leden netwerkbijeenkomsten georganiseerd.

  • Verbetering van de openbare ruimte. Beveiliging, verlichting, bestrating; kortom de gehele infrastructuur van de bedrijvenparken geniet een hoge prioriteit binnen ‘Ondernemend Venlo’.

  • Meebeslissen over de besteding van de BIZ gelden. Alle ondernemers op de bedrijventerreinen in Venlo betalen, middels een OZB-toeslag, voor collectieve voorzieningen. De besteding van de gezamenlijke BIZ-gelden (Bedrijven Investering Zone) wordt door ‘Ondernemend Venlo’ toegewezen.

  • Belangenbehartiging bij gemeente, provincie, LWV en KvK. Het hoofdbestuur van ‘Ondernemend Venlo’ heeft frequent overleg met overheidsinstanties. Ze lobbyt bij partners om samen acties te ontplooien en doelen te bereiken.

  • Communicatiemogelijkheden via de site, digitale nieuwsbrief en magazine van ‘Ondernemend Venlo’. Het magazine ‘Ondernemend Venlo’ verschijnt vier keer per jaar in papieren vorm. Het blad houdt u als ondernemer op de hoogte van lokale ontwikkelen. Het is mogelijk kopij aan te leveren. U kunt ook informatie aanleveren bij de redactie van deze website en de digitale nieuwsbrief. We zijn immers de site voor ondernemers.

Bent u overtuigd van het lidmaatschap van ‘Ondernemend Venlo’? Schrijf u dan meteen online in als lid.