+31 77 - 396 96 50
Menu
Lid worden OV
U bevindt zich hier:

 

 Lid worden ‘Ondernemend Venlo’

 

Wanneer uw bedrijf is gevestigd op een bedrijventerrein in de gemeente Venlo is het mogelijk om lid te worden van ‘Ondernemend Venlo’. Uw onderneming dient actief te zijn in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid of transport en logistiek. Vanaf 1 januari 2016 wordt er geen aparte contributie berekend. Elk bedrijf op het industrieterrein betaalt de BIZ-bijdrage via de BsGW. BIZ= Bedrijven InvesteringsZone.

Voordelen zijn onder andere:

  • Inkoopvoordelen door collectiviteit.
  • Netwerkbijeenkomsten met collega ondernemers.
  • Verbetering van de openbare ruimte.
  • Meebeslissen over de besteding van de BIZ gelden.
  • Belangen behartiging bij gemeente, provincie, LWV en KvK.
  • Communicatiemogelijkheden via de site, digitale nieuwsbrief en magazine van ‘Ondernemend Venlo’.

Twijfel niet langer en schrijf u in als lid van ‘Ondernemend Venlo’. Het lidmaatschap is een basisvoorwaarde om succesvol te kunnen ondernemen in Venlo.

B-lidmaatschap
Daarnaast heeft Ondernemend Venlo een B-lidmaatschap aan in Venlo gevestigde bedrijven geïntroduceerd. Het betreft hier industriële of industrieel gefocuste bedrijven die niet gevestigd zijn op één van de bedrijventerreinen, maar welke gezien hun naam, activiteit en/of regionale importantie een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de doelen en het imago van Ondernemend Venlo.
Ondernemend Venlo zal niet het specifieke belang van deze B-leden behartigen.
Deze B-leden betalen voor hun lidmaatschap hetzelfde bedrag als de BIZ. Voor 2017 is dit vastgesteld op € 255,= per jaar.
B-leden hebben het recht om de bijeenkomsten van de betreffende businesspark vereniging en van Ondernemend Venlo bij te wonen. Of een bedrijf als B-lid kan toetreden, wordt besloten door het bestuur.

Als u B-lid wilt worden, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan het secretariaat. Omdat u uw bedrijf het beste kent, horen we van u graag waarom u denkt dat u als B-lid binnen OV past, bovenstaande criteria in acht nemend.  Uw  aanvraag met motivatie wordt dan besproken binnen het bestuur.


  

Inschrijfformulier