A67: Avond- en nachtafsluiting 4 – 5 mei Tradeport West – Zaarderheiken

A67: Avond- en nachtafsluiting 4 – 5 mei Tradeport West – Zaarderheiken

VENLO – Rijkswaterstaat voert gepland onderhoud uit aan het asfalt van de A67. Hierdoor is van maandag 4 mei 21.00 uur tot dinsdag 5 mei 05.00 uur de A67 tussen oprit (39) Venlo-Tradeport West en knooppunt Zaarderheiken richting Duitsland afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd. 

Afsluiting
A67 tussen oprit (39) Venlo-Tradeport West en knooppunt Zaarderheiken richting Duitsland
+ Maandag 4 mei 21.00 uur tot dinsdag 5 mei 05.00 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Translate »