Bestuurslid O.V. genomineerd voor Topvrouw Limburg 2019

Bestuurslid O.V. genomineerd voor Topvrouw Limburg 2019

Vandaag, 29 januari, werd bekend dat bestuurslid bij Ondernemend Venlo, Lizbeth van den Boogaart genomineerd is voor de titel Topvrouw Limburg 2019.

Lizbeth van den Boogaart is Directeur Fresh Park Venlo.

Bij Ondernemend Venlo is zij actief als bestuurslid voor Parkmanagement en bestuurslid bij de afdeling Tradeport.

 

De andere twee kandidaten zijn:

Petra Dassen-Housen – Burgemeester Gemeente Beesel, Beesel

Astrid Roebroeck-Pinckaers – Eigenaar Ricoh Document Center Zuid, Geleen

 

De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 4 april tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. De jury let bij het kiezen van de winnaar op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moet er aan bepaalde financiële criteria voldaan worden. Tijdens de avond van 4 april kan het publiek ook een stem uitbrengen.

De jury van Topvrouw Limburg bestaat uit Jan Berden, member of the board Berden Mode & Wonen; Dorrie Eilers, directeur Neptunus; Angelique Palmen, oprichter en partner EY Montesquieu; Conny Vluggen, managing director KOMA KTI en Topvrouw Limburg 2018 en Pim Steerneman, bestuursvoorzitter Sevagram.

De jury kent de titel toe aan een topvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere topvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

Kik hier voor meer informatie over de verkiezing.

Translate »