Bouw fietsonderdoorgang N295 in volle gang

Bouw fietsonderdoorgang N295 in volle gang

Vanaf de N295 is duidelijk zichtbaar dat er hard wordt gewerkt aan de nieuwe onderdoorgang. Het bouwterrein is afgezet, de keten zijn geplaatst en de bouwkuip is ontgraven.

Vorige week is Heijmans begonnen aan de eerste werkzaamheden voor het realiseren van het betonwerk. De vorm van het gedeelte dat onder de N295 komt te liggen is duidelijk zichtbaar geworden. Deze week wordt de vloer gestort en daarna wordt er gestart met de wanden van de onderdoorgang. 

Aan de westzijde heeft Heijmans de werkzaamheden het riool aangebracht waarmee de voorbereidende werkzaamheden aan de waterpartijen zijn afgerond. Enexis start hier binnenkort met de voorbereidende werkzaamheden voor het verleggen van enkele kabels. Deze werzaamheden van Enexis zijn in de loop van februari gereed zodat de N295 in week 13 kan worden afgesloten en de onderdoorgang kan worden ingeschoven. 

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over zaken in relatie tot de bouw van de onderdoorgang, dan kunt u contact opnemen met info@greenportvenlo.nl 

Translate »