Commissie Arbeidsmarkt en Kennisontwikkeling

Commissie Arbeidsmarkt en Kennisontwikkeling

De Commissie Arbeidsmarkt en Kennisontwikkeling bestaat uit leden van Ondernemend Venlo, bestuurders van onderwijsinstellingen uit de regio en vertegenwoordigers van de Gemeente Venlo en richt zich, sedert haar oprichting in 2011, op de volgende aspecten:

Inzicht verkrijgen in de behoefte aan onderwijs(vormen) vanuit het perspectief van de leden van Ondernemend Venlo.
Inzicht hebben op de ontwikkeling van het onderwijslandschap in de regio en het stimuleren van onderwijs(vormen) waaraan de leden van Ondernemend Venlo behoefte hebben.
Inzicht hebben in de personeelsbehoefte van de leden van Ondernemend Venlo.
Het leggen van verbindingen binnen het domein Kennis, Onderwijs en Arbeidsmarkt tussen Ondernemend Venlo, het Onderwijs, de Overheid en andere belanghebbenden zoals werkgevers- en werknemersorganisaties, het LIOF, het LWV, Keyport en het MakeTechPlatform.
Het informeren van de leden van Ondernemend Venlo over de ontwikkelingen op het domein Arbeidsmarkt en Kennisontwikkeling en het aanreiken van een netwerk waarvan de leden van Ondernemend Venlo gebruik kunnen maken.
Het stimuleren van participatie van de leden van Ondernemend Venlo in het onderwijs.
Het stimuleren van maatregelen ter verbetering van een optimale instroom, doorstroom en uitstroom van medewerk(st)ers bij de leden van Ondernemend Venlo.

.

Translate »