Bijeenkomst Universiteit Maastricht ontmoet ondernemers Venlo

Bijeenkomst Universiteit Maastricht ontmoet ondernemers Venlo

Datum/Tijd
Date(s) - 21 oktober 2022
14:30 - 17:00


Bij deze bijeenkomst laten wij u (nader) kennismaken met de plannen en activiteiten van Universiteit Maastricht (UM). De innovatieve kennis van de UM biedt veel meerwaarde voor bedrijven en draagt bij aan de economische groei van de regio. Deze middag besteden we vooral aandacht aan de thema’s datascience en artificial intelligence.

Datum: 21 oktober 2022

Tijd: van 14:30 tot 17:00 uur

Locatie: Canon Production Printing
Van der Grintenstraat 10 in Venlo

De speech van Prof. dr. Rianne Letschert, voorzitter van de Raad van Bestuur van UM zal gaan over het belang van de universiteit en de verbinding met onze regio. UM wil samenwerken met bedrijven via de campussen en zodoende bijdragen aan talentbehoud. Zij zal ook al iets vertellen over het nieuwe project LLO (Levens Lang Ontwikkelen).

Daarna volgt een lezing door Judith Kamalski, Algemeen Directeur van BISS (Brightlands Institute for Smart Services). Zij presenteert een wetenschappelijke casus speciaal voor de maakindustrie, die al in de praktijk is toegepast. De lessen en ervaringen uit deze casus bieden veel kansen en houvast voor toepassing in uw eigen onderneming.

Na afloop van de presentaties is er voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Er is nog gelegenheid tot aanmelden tot 17 oktober via deze link

Translate »