Algemene Ledenvergadering en Presentatie Duurzame Bedrijventerreinen

Algemene Ledenvergadering en Presentatie Duurzame Bedrijventerreinen

Datum/Tijd
Date(s) - 18 februari 2021
16:00 - 17:30


Wat levert verduurzaming van uw bedrijventerrein ú op?

U denkt natuurlijk na over de toekomst en het bestendig maken van uw bedrijf. Over spaarzaam zijn en besparen met energie en welke impact uw bedrijf heeft op de omgeving. Door de normale dagelijkse uitdagingen worden onderwerpen als verduurzaming en klimaatadaptatie al snel een ver-van-mijn-bed show. Maar de voordelen zijn te groot om te laten liggen.

Ver weg maar toch dichtbij

Het is immers nog lang geen 2030 (vermindering van broeikasgassen met 49%) en het jaartal 2050 ligt nóg verder op de horizon (vermindering met 95-100%). Zouden de jaartallen dichterbij komen als u hoort hoe andere collega’s met deze onderwerpen bezig zijn? En zou u willen weten welke kennis en ervaring in Venlo beschikbaar is om u op weg te helpen?

Ondernemend Venlo (OV), de belangenbehartiger van ondernemers, is partner van het project Duurzame Bedrijventerreinen, samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), Rabobank Venlo e.o. en Gemeente Venlo. Wij zijn ervan overtuigd dat collectiviteit een belangrijke bijdrage levert aan een duurzame energieproductie, – efficiëntie en -besparing. Door de ‘demonstraties in de praktijk’ laten we zien dat de aanpak werkt en het concept gekopieerd kan worden naar elk willekeurig bedrijventerrein. Meer informatie: https://www.ondernemendvenlo.nl/duurzaam/

Algemene Ledenvergadering Ondernemend Venlo

Voorafgaand aan de presentatie over Duurzame Bedrijventerreinen vindt de algemene ledenvergadering plaats. Peter Thissen, voorzitter van Ondernemend Venlo, zal terugblikken op het afgelopen jaar en aandacht geven aan de focuspunten voor 2021.

Leden en bedrijven in het BIZ-gebied kunnen zich hier aanmelden.
U ontvangt tijdig de bevestiging met inloggegevens.

Translate »