Lodewijk van der Grintenprijs

Lodewijk van der Grintenprijs

Datum/Tijd
Date(s) - 19 april 2022
19:30 - 20:30


Uitreiking Lodewijk van der Grinten Prijs op 19 april 2022
Eind vorig jaar werd besloten om de uitreiking van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs en de Talent Award 2021 uit te stellen naar het voorjaar van 2022.
De datum waarop het evenement gaat plaatsvinden is inmiddels bekend: dinsdag 19 april. Tijdens een feestelijke netwerkavond in Theater de Maaspoort, worden de winnaars bekend gemaakt.

LvdG Ondernemersprijs
Bij het nominatie-evenement in september afgelopen jaar is de strijd om de LvdG Ondernemersprijs van start gegaan. Tijdens de verschillende bedrijfsbezoeken hebben de genomineerde ondernemers geprobeerd de jury te overtuigen waarom juist zij in aanmerking komen voor deze prestigieuze prijs. Het thema ‘duurzaam ondernemerschap’ speelt hierbij een belangrijke rol. Wie gaat het worden: Jeroen Rondeel van Blue Engineering, Sebastiaan Sanders van Leolux of Arthur de Ruiter van AMI BV? Op 19 april weten we het.

LvdG Talent Award
Dit jaar wordt voor de eerste keer ook de Talent Award uitgereikt. Een prijs voor de meest toonaangevende professional onder de 35 jaar binnen de gemeente Venlo. Wie dat gaat worden? De jury, samen met het publiek, zal op dinsdag 19 april bekend maken of Oscar Linders van Timing Uitzendbureau, Hanneke Geurts van Sessiemakers of Tom van der Velden van Mocca Coffee Company de prijs in ontvangst mag nemen.

De kaartjes zijn uitverkocht.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website Lodewijk van der Grintenprijs.

 

Translate »