Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst

Datum/Tijd
Date(s) - 19 januari 2023
19:30 - 23:00


Coronacrisis, energiecrisis, klimaatcrisis, tekorten op de arbeidsmarkt, inflatie en ga zo maar door. Genoeg uitdagingen maar laten wij er niet al te somber van worden. De toekomst heeft ongetwijfeld ook nog iets goeds voor ons in petto. Samen zetten wij er, zoals altijd, de schouders onder.

Wij hebben elkaar lang niet gezien maar nu kunnen wij eindelijk weer een bijeenkomst voor alle ondernemers in Venlo organiseren. Daarom nodigen wij jou graag uit voor de nieuwjaarsreceptie waar je nieuwe en oude vrienden zult ontmoeten. Op donderdag 19 januari 2023 vanaf 19:30 uur ben jij van harte welkom, locatie Supply Chain Valley, Tradeport Venlo.

Peter Thissen is 12 jaar voorzitter geweest van Ondernemend Venlo en zal per 1 januari 2023 zijn werkzaamheden overdragen. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij aandacht geven aan de vele verdiensten van Peter voor de ondernemers in Venlo.

Op het programma:

Nieuwjaarstoespraak door de heer Antoin Scholten, burgemeester van Venlo

Afscheid Peter Thissen

Preview van de voorstelling Opgelucht door Adem Theaterproducties

Gesprek met de drie voorzitters: Lizbeth van den Boogaart van Ondernemend Venlo, Martijn van Helvert van MKB Limburg en Thijs Rompelberg van LLTB

Nieuwjaarstoast!

Gezellige bijeenkomst met drankje en hapje.

Als jij Peter de hand wilt schudden en samen met collega-ondernemers het glas wilt heffen op een gezonde toekomst, meld je dan nu aan met onderstaande link:

Aanmelden

Translate »