Nieuwjaarsbijeenkomst Venlo

Nieuwjaarsbijeenkomst Venlo

Datum/Tijd
Date(s) - 17 januari 2024
19:30 - 22:30


Met veel plezier nodigen wij je uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 17 januari 2024 om 19:30 uur in Theater De Maaspoort. Ondernemend Venlo, Gemeente Venlo en MKB Noord-Limburg verwelkomen je graag om te proosten op de toekomst.

Uiteraard zullen we terugkijken op de successen van het afgelopen jaar en een blik werpen op de uitdagingen en kansen in het komende jaar. Antoin Scholten, burgemeester van Venlo, zal een toast uitbrengen op 2024.

Het waarborgen van een gezonde leefwereld voor huidige en toekomstige generaties is één voortdurend punt van aandacht voor overheid en ondernemers. Ondernemend Venlo zal in april 2024 een themabijeenkomst organiseren rondom Earth Overshoot Day. Centrale vraag daarbij zal zijn hoe wij in Venlo de datum van de Nederlandse Overshoot Day verder naar achteren kunnen opschuiven.

Onze gastspreker is Herman Molenaar. Hij deelt zijn zienswijze over hoe jij als ondernemer geld kunt verdienen met duurzaamheid. De tijd is rijp voor ondernemers die willen werken aan een actieplan met visie, omdat er zonder ondernemers geen duurzame economie mogelijk is.

Deze nieuwjaarsreceptie biedt volop gelegenheid om te netwerken, vriendschappen te vernieuwen en nieuwe connecties te maken. Ben jij er ook bij? Geef je dan nu op.

AANMELDEN: Heb je de mail met aanmeldlink niet ontvangen? Dan kunt je ook aanmelden via deze link.

 

Bekijk beeldmateriaal van vorige bijeenkomsten hier.

Translate »