Zomer barbecue op Zomerparkfeest

Zomer barbecue op Zomerparkfeest

Datum/Tijd
Date(s) - 18 augustus 2023
15:00 - 18:00


Gelukkig kunnen we weer onze vertrouwde barbecue organiseren. Als trotse partner van het Zomerparkfeest 2023 ontvangen we je graag in het Julianapark in Venlo. Het is altijd weer een fijne afsluiting van een prachtige zomer. Dat wil je toch niet missen?

Vrijdag 18 augustus, van 15:00 tot 18:00 uur

Een goede gelegenheid om met collega-ondernemers te genieten van heerlijk eten en drinken. In juni zijn twee veelbelovende startups geselecteerd die tijdens het Zomerparkfeest hun product/dienst mogen testen en met de feedback van het publiek nog beter kunnen worden. Zij zijn ook erg benieuwd naar jouw mening!

Het programma start om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Op het programma o.a. een woordje door Jeroen Rondeel namens Ondernemend Venlo en door Mark Nellissen namens Zomerparkfeest.

Introductie door Linda Vermaat van Innofest. Innofest helpt innovatieve impactondernemers om hun idee sneller naar de markt te brengen door deze te testen op festivals en living labs.

Innovatietour en kennismaking met de drie winnende startups: Messcherp, The Water Company en Exoy™ ONE.

Messcherp: In onze moderne samenleving worden we vaak blootgesteld aan hoge werkdruk, constante stress en een overvloed aan prikkels. Deze factoren kunnen leiden tot overbelasting en uiteindelijk tot een burn-out. Het is dus van cruciaal belang om manieren te vinden om deze stress beter te kunnen reguleren. Daarom biedt Messcherp adem- en koude trainingen aan bedrijven. Ze weten dat het werkt, maar nog niet hoe ze hun verhaal het beste overbrengen. Daarover gaan ze graag met jou in gesprek. Kom jij even langs? In ruil daarvoor zorgen ze dat jij heel even kan ontprikkelen te midden van alle festivalgedruis. 

The Water Company: In Nederland kun je op veel plekken jouw lege flesjes inleveren voor statiegeld, maar niet overal in de wereld is dit zo goed geregeld als hier. Daarom heeft The Water Company een biologisch afbreekbare fles ontworpen. De drinkfles blijft 1 jaar goed in de schappen en doet er 2 jaar over om helemaal op te lossen. Dorst? Neem een slokje uit deze fles, want de ondernemers achter deze innovatie willen graag weten wat jij vindt van de look en feel van hun product.

Exoy™ ONE:  met hun motto “Entertainment shouldn’t harm the environment”. Zij hebben een lichtinstallatie ontwikkeld die mensen dichter bij elkaar brengt en een positief effect heeft op je stemming. Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en het is gemakkelijk te repareren, waardoor duurzaam gebruik wordt gestimuleerd en elektronisch afval wordt verminderd. Op Zomerparkfeest testen ze de gebruikerservaring en de impact op de stemming van de gebruiker. 

Borrel en barbecue.

Om 18.00 uur sluit de bar.

De uitnodigingen met aanmeldlink zijn 12 juli verstuurd.

Translate »