Hercertificatie Keurmerk Veilig Ondernemen gestart

Hercertificatie Keurmerk Veilig Ondernemen gestart

VENLO – Met het behalen van de enquête-eisen kan de Commissie Veiligheid Ondernemend Venlo verder met de hercertificering voor het Keurmerk KVO-B.

De eerste voorbereidingen zijn al gestart en op 14 oktober zal KIWA de hercertificering uit gaan voeren. Samen met Parkmanagement en politie zal er een schouw over de bedrijventerreinen gereden worden. Hier wordt gekeken wat wij de afgelopen jaren zoal bereikt hebben.

Daarna zal er een audit plaatsvinden waarbij ook gemeente, brandweer en zoveel mogelijk commissieleden aan zullen schuiven. In de vorige certificering zijn maatregelen vastgelegd: door KIWA wordt grondig doorgenomen of wij deze ook uitgevoerd hebben. Alle partijen hebben een verplichting hierin.

In totaal werken 25 personen aan uw veiligheid op de bedrijventerreinen van Ondernemend Venlo. Dit zijn veelal ondernemers of afgevaardigden hiervan, welke hun tijd vrijwillig inzetten. Het is elke keer weer een zware klus om het certificaat te behalen en wij willen hierbij graag de commissieleden hartelijk danken voor hun inzet.

Translate »