Will Lormans

Will Lormans

* 12 februari 1959
† 17 juli 2016

Will was een bevlogen ondernemer die zich enorm heeft ingezet voor Ondernemend Venlo. Dat deed hij als secretaris en lid van het Dagelijks Bestuur, als voorzitter van de stichting Parkmanagement Venlo en als voorzitter van de Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort.

De rol die Will heeft gespeeld bij het naar een hoger plan brengen van Ondernemend Venlo is niet een paar regels te beschrijven. Initiatiefrijk, motiverend, enthousiastmerend, gedreven, ondernemend.

Hij stond onder meer aan de basis van de revitalisering van de Veegtes (nu onderdeel van Businesspark Noorderpoort)), maakte zich sterk voor een verlenging van de huidige Bedrijven Investeringszone (BIZ) en was de drijvende kracht achter het camerabewakingsproject.

Daarnaast was Will initiator en inspirator van Ondernemend Venlo Magazine, het blad dat de ondernemers op de Venlose bedrijventerreinen een platform biedt. In de weg naar volwassenheid die het blad de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is nu nog steeds de hand van Will nadrukkelijk terug te zien.

Translate »