Collectief Beveiligde Bedrijven Terreinen

Collectief Beveiligde Bedrijven Terreinen

Rabobank Noord-Limburg ondersteunt collectieve maatregelen om bedrijventerreinen veiliger te maken. Zeker als dat ook nog eens tot kostenbesparingen leidt. Dankzij een samenwerkingsovereenkomst met Interpolis en Ondernemend Venlo kunnen alle bedrijven op de Collectief Beveiligde Bedrijven Terreinen in Venlo profiteren van premiekorting op verzekeringen.

Tekst: Wesley Hegge

“We willen als Rabobank ondernemers helpen financieel gezond te groeien”, zegt Ron Albers, directeur Verzekeren bij Rabobank Noord- Limburg. “Dit doen wij onder andere door relevante risico’s af te dekken met een passend verzekeringsaanbod met een aantrekkelijke premie. We werken samen met onder andere Interpolis, een verzekeraar die preventieve maatregelen beloont.”

Veilige bedrijventerreinen
Rabobank, Interpolis en Ondernemend Venlo hebben een heldere ambitie: een bijdrage leveren om de bedrijventerreinen veiliger te maken. “Dat doen we onder andere door het ondersteunen van het concept CBBT”, zegt Luc Seetsen, risicospecialist Verzekeren Bedrijven bij Rabobank Noord- Limburg. “Door de collectieve maatregelen zoals actieve camerabewaking vindt er minder criminaliteit plaats. Uit onze schadestatistieken blijkt dat bedrijven op de CBBT substantieel minder schade hebben en dat de brandveiligheid beter is. Hierdoor ontstaat een veilige omgeving voor het bedrijf en het personeel.”

 

De aangesloten leden profiteren van korting op hun zakelijke verzekering. Interpolis verstrekt tot 15% korting op de brandrubriek van de zakelijke verzekeringen. De aangesloten leden hebben hier direct voordeel van. Daarnaast wordt er aan de ondernemersverenigingen van de bedrijventerreinen, in specifieke gevallen, resultaatparticipatie uitgekeerd. Zij kunnen dit bedrag investeren in het verbeteren en onderhouden van de beveiligingssystemen op het bedrijventerrein. Zo heeft Interpolis samen met de Rabobank een zeer aantrekkelijke propositie.

Resultaatparticipatie
De bedrijventerreinen van Ondernemend Venlo hebben in totaal 11.427,08 euro aan resultaatparticipatie ontvangen. Rabobank Noord-Limburg heeft in juni de bedragen aan de bedrijventerreinen Noorderpoort, Tradeport en Trade Port Zuid kenbaar gemaakt. Door de samenwerkingsovereenkomst kunnen alle bedrijven op de CBBT zich aansluiten. Ondernemend Venlo staat klaar om vragen van ondernemers die meer informatie willen te beantwoorden.

Translate »