Word nu MKB-Limburg business lid en ontvang gratis een professionele bedrijfsvideo

Word nu MKB-Limburg business lid en ontvang gratis een professionele bedrijfsvideo

Tekst: Wesley Hegge

Samen staan we sterk!
Ondernemen is momenteel een uitdaging die je niet alleen wilt aangaan. Daarom gaan wij, als belangenbehartiger voor ondernemers, samen met andere partijen aanhoudend de lobby aan op provinciaal en landelijk niveau. Zo hebben we de laatste maanden serieuze missers in steunmaatregelen van de overheid steeds onder de aandacht gebracht en zijn die in positieve zin bijgesteld voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan de sectoren die in het begin op basis van de SBI-code ten onrechte werden uitgesloten van steun. En de onlangs uiteindelijk terechte aandacht van de overheid voor de problematiek van ondernemers die wonen over de grens en hun bedrijf in Nederland hebben. Het nut van je als ondernemers te verenigen heeft zich de afgelopen maanden meer dan ooit bewezen.

MKB-Limburg: belangenbehartiging, kennis van zaken en hart voor verbinden
MKB-Limburg verbindt en stimuleert offl ine en online. Wij behartigen jouw belangen en bevorderen onderlinge contacten tussen ondernemers in Limburg door het organiseren van toegankelijke activiteiten en bijeenkomsten. Wij brengen je in contact met ondernemers uit diverse branches zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen blijven inspireren. Op laagdrempelige wijze verbinden en versterken wij ondernemers in Limburg.

Wil jij als ondernemer:
Groeien, kennis en ervaringen delen met mede-ondernemers, sparren met mede-ondernemers, gebruikmaken van de expertise van onze partners, mede-ondernemers inspireren, je als ondernemer blijven ontwikkelen? Vind jij het belangrijk: dat je stem gehoord wordt, je netwerk uit te breiden, ondernemers te verbinden, samen te werken, op te komen voor ondernemers en betrokken te zijn bij het ondernemerschap in Limburg? Word dan lid van MKB-Limburg!

Word nu MKB-Limburg business lid en ontvang gratis een professionele video t.w.v. €195,00
Wanneer je tussen 1 september en 1 november 2020 business lid wordt, ontvang je een gratis professionele bedrijfsvideo van 1 minuut met:
– Een template in jouw huisstijl
– Jouw boodschap in autocue
– Opname in een professionele setting in de studio

Wil je weten wat een lidmaatschap nog meer voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze relatiebeheerders Miranda Heldens heldens@mkblimburg.nl of Lineke Thissen thissen@mkblimburg.nl. Zij helpen je graag verder.

MKB-Limburg Ondernemersplatform
De coronacrisis heeft een enorme verschuiving van offline naar online teweeg gebracht. Dat we vanaf nu nog meer online moeten doen, is een feit. Als fysieke ontmoetingen plaats moeten maken voor online meetings, is het belangrijk dat je elkaar ook online tegen kunt komen, bij voorkeur op een vaste plek.

Om nu en in de toekomst ondernemers te versterken in hun ondernemerschap is het MKB-Limburg Ondernemersplatform in het leven geroepen. MKB-Limburg helpt met het platform ondernemers, haar leden in het bijzonder, om de stap naar online werken makkelijker te maken. In tijden van crisis, maar ook daarbuiten! Ontmoet ondernemers offline en online via onze website.

www.mkblimburg.nl

Translate »