Parkeren

Parkeren vrachtwagens

Samen met politie en gemeente wordt door de parkmanager veel tijd in het beleid met betrekking tot het parkeren van vrachtwagen en de problemen hiermee gestoken. De parkmanager bezoekt persoonlijk de plaatsen, waar de meldingen vandaan komen, om zich een goed beeld te vormen van waar de problemen het grootst zijn en denkt vervolgens mee over creatieve en innovatieve oplossingen zoals handhaving met drones.

Chauffeurs van ongewenst geparkeerde vrachtwagens worden doorverwezen naar de vrachtwagenparkeerplaats aan de James Cookweg (bedrijventerrein Tradeport West).

Truckparking Venlo is gelegen aan de route A67/A73 in Venlo. Het is een modern beveiligd terrein (TAPA gecertificeerd), waar je kunt rusten, overnachten en lekker eten. De truckparking is een modern beveiligd terrein met douches en toiletten, was- en droogmachines, een truckersrestaurant op de parking en gratis wifi via glasvezel.

Klik hier voor een routebeschrijving en flyer in meerdere talen

Parkeren personenauto’s

Ook het parkeren van personenauto’s van personeel en bezoekers is soms een probleem. In principe is de ondernemer zelf verantwoordelijk voor voldoende parkeergelegenheid.

Klik hier voor de parkeerregels voor grote voertuigen en personenauto’s

Klik hier voor gemeenteverordening

Translate »