Peggy Leurs genomineerd voor regionale vrouw in de media award

Peggy Leurs genomineerd voor regionale vrouw in de media award

Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs uit Venlo is genomineerd voor de ‘regionale Vrouw in de Media Award 2018’.

Stemmen op onze Venlose onderneemster kan tot 31 januari via www.vrouwindemedia.nl. Tuincentrum Leurs is gevestigd op Businesspark Noorderpoort.

Allereerst kunt u, indien u dit wenst, een ‘Landelijke vrouw in de Media’ selecteren.  Daarna kunt u verder doorscrollen naar beneden voor ‘Vrouw in de Media per provincie’

Op voordracht van journalisten en voordrachten door het publiek zijn nationaal zestien vrouwelijke deskundigen geselecteerd die in aanmerking komen voor de landelijke Vrouw in de Media Award en de You Go Girl Award. Daarnaast is er dit jaar voor de derde keer een Vrouw in de Media-winnares per provincie zijn.

Tien Limburgse vrouwen zijn genomineerd voor de regionale Vrouw in de Media Award 2018, een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en sprekersbureau ZijSpreekt. De genomineerden zijn MKB- en Ondernemend Limburg-voorzitter Monique Princen, onderneemsters Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs uit Venlo, Nele Valkeneers van 2BMedical uit Sittard-Geleen, hypnokindertherapeute Majella Lammers, hoogleraar lokaal bestuur Klaartje Peters, judoka Juul Franssen, tennisster Demi Schuurs, burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens, onderwijsconsulent Ingeborg Dijkstra-Verbeek en politiechef Ingrid Schäfer-Poels.

Translate »