Verkeershinder op A2/N2 van 28 juli t/m 22 augustus

Verkeershinder op A2/N2 van 28 juli t/m 22 augustus

Vanwege de bouw van een tunnel, krijgt het verkeer op de A2/N2 Randweg Eindhoven te maken met ernstige verkeershinder tussen de knooppunten Batadorp en Leenderheide. Deze hinder vindt van 28 juli tot en met 22 augustus 2022 plaats in beide richtingen. De extra reistijd kan in drukke periodes oplopen tot 60 minuten.

Het doorgaande verkeer wordt geadviseerd om via de snelweg A73 en de snelweg A16 te reizen. Voor bestemmingsverkeer geldt het advies om zoveel als mogelijk op rustige momenten te reizen, of om te kiezen voor alternatief vervoer. Hierdoor zijn er ook omleidingen naar Eindhoven Airport.

Reizigers die de trein willen nemen, moeten ook rekening houden met extra reistijd. Tijdens de realisatie van de onderdoorgang A2/N2 in Eindhoven wordt er tussen Utrecht en Eindhoven op 2 trajecten aan het spoor gewerkt. Tussen 14 juli en 6 augustus 2022 rijden er geen treinen tussen Culemborg en Geldermalsen. Van 9 tot 26 augustus 2022 rijden er geen treinen tussen Eindhoven en Den Bosch/Tilburg.

U kunt er meer over lezen via onderstaande link:
a2n2 tussen knooppunten Batadorp & Leenderheide verkeershinder in beide richtingen

Translate »