Ledenvergadering/webinar

Ledenvergadering/webinar

Toen in november 2017 de fusie getekend werd, ontstond de overkoepelende vereniging Ondernemend Venlo. Als vereniging organiseren wij een ledenvergadering om de leden over het afgelopen jaar te informeren. Er wordt meteen een interessante bijeenkomst aan gekoppeld met een aansprekend thema en een netwerkborrel.

Donderdag 18 februari 2021 organiseerde Ondernemend Venlo een webinar. Peter Thissen, voorzitter van Ondernemend Venlo presenteerde enkele hoogtepunten en activiteiten uit het afgelopen jaar 2020. Daarna vertelde hij waar de focus ligt voor projecten in het lopende jaar 2021.

Eén van die focusprojecten is de collectieve verduurzaming van bedrijventerreinen. Jacko D’Agnolo, projectmanager van de Stichting Duurzame Bedrijventerreinen bevestigde nog eens dat de stichting 1,8 miljoen euro subsidie ter beschikking heeft. De doelstelling is om tot oktober 2023 projecten te starten en de meerwaarde aan te tonen van een collectieve, integrale verduurzaming van Venlose bedrijventerreinen.

De webinar is door de deelnemers als zeer waardevol beoordeeld (van alle respondenten: gaf 63% een goed en 37% een beoordeling uitstekend). Na de break-out sessie kon Jacko D’Agnolo diverse suggesties noteren, op het gebied van het gezamenlijk opwekken van elektriciteit met behulp van zonnepanelen. Maar ook de uitwisseling van warmte en koude tussen bedrijven en het afkoppelen van regenwater en hergebruik werden veelvuldig genoemd. Jacko zal de komende weken contact opnemen met de ondernemers die zich hebben gemeld.

Hebt u de webinar gemist, dan kunt u deze hier terugkijken.

Heeft u suggesties voor de verduurzaming van uw bedrijventerrein? Wilt u meer informatie of ondersteuning bij uw plannen? Neem dan contact op met Jacko D’Agnolo jacko@duurzamebedrijventerreinen.eu of 06 54 793 260.

De eerste ledenvergadering werd georganiseerd op 22 mei 2019 in het Limburgs Museum. Naast het korte officiële programma, stond er op het programma:

* Introductie nieuwe magazine O.Venlo.

* Presentatie over de expositie en rondleiding door de heer Evert Thielen.

* Netwerkborrel onder het genot van een hapje en drankje

Klik hier om meer te lezen over de expositie van Evert Thielen
Translate »