Werkzaamheden N271 Velden 

 Werkzaamheden N271 Velden 

Binnenkort start de Provincie Limburg met de uitvoering van asfaltonderhoud op de N271 tussen de Vilgert en de Bong in Velden.  Uiteraard willen we de omgeving zo goed mogelijk informeren over deze werkzaamheden. In dit bericht geven we een toelichting op de planning, bereikbaarheid en andere praktische informatie. 

Planning
Het asfaltonderhoud aan de N271 wordt gedurende een weekend uitgevoerd. De werkzaamheden starten op vrijdagavond 22 juli 19:00 uur en zullen duren tot maandagochtend 25 juli 06:00 uur, mits er geen hinder wordt ondervonden van de weersomstandigheden. Indien deze werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden niet uitgevoerd kunnen worden zullen we uitwijken naar het reserveweekend. Dit is gepland in de periode van vrijdagavond 29 juli 19:00 uur tot maandagochtend 1 augustus 06:00 uur. Voorafgaande en na deze werkzaamheden zullen er kleinere werkzaamheden uitgevoerd worden. 

In onderstaande afbeelding is het werkgebied ter verduidelijking in rood aangegeven. 

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is de N271 tussen de Vilgert en de Bong afgesloten voor verkeer behoudens fietsers en bromfietsers. Het doorgaande verkeer wordt grootschalig omgeleid via de N271-A67-A73-N270-N271 vv. Deze omleiding is uiteraard middels bewegwijzering aangegeven. 

Voor landbouwverkeer wordt een aparte omleiding ingesteld, deze wordt middels bebording aangegeven. Uiteraard zijn de hulpdiensten geïnformeerd over onze werkzaamheden. We realiseren ons dat we overlast veroorzaken, we vragen u om begrip hiervoor op te brengen. Heeft u een afspraak, vertrek eerder als u normaal zou doen. Krijgt u bezoek of klanten, informeer hen over deze werkzaamheden en bijbehorende omleidingen. 

Verdere informatie
Voor meer informatie over werkzaamheden op provinciale wegen kijk op:
www.limburg.nl provinciale-wegen/werken-weg
https://melvin 

We vertrouwen er op dat we u hiermee voldoende geïnformeerd hebben. 

Translate »