Werkzaamheden N556 Eindhovenseweg, N271 Nijmeegseweg

Werkzaamheden N556 Eindhovenseweg, N271 Nijmeegseweg

Binnenkort start de Provincie Limburg met de vervanging van 2 verkeersregelinstallaties. Deze zijn aan het einde van de levensduur en om te voorkomen dat ze steeds meer problemen veroorzaken zullen deze preventief vervangen worden. De werkzaamheden op de N556 Eindhovenseweg ter hoogte van de op en afritten van de A73 stonden gepland in de periode van 14 november tot 8 december. De werkzaamheden kunnen echter door een onvoorzien leveringsprobleem de werkzaamheden aan de verkeersregelinstallatie op de N271 ter hoogte van het Van der Valk hotel niet op de geplande datum afgerond worden.

De aannemer zal de werkzaamheden die lopen zo veel mogelijk afronden, en de werkzaamheden weer opstarten op het moment dat de ontbrekende onderdelen geleverd worden. Tot op dat momenten zal de tijdelijke verkeersregelinstallatie in werking blijven zodat de doorstroming en bereikbaarheid  gewaarborgd blijft.

De locatie waar de werkzaamheden worden uitgevoerd is op onderstaande tekening in rood gemarkeerd. 

Planning

De werkzaamheden op de N271 Nijmeegseweg ter hoogte van de op en afritten van de A67 zijn gepland in de periode van 28 november tot 22 december zie het rode gebied op onderstaande tekening. Aangezien deze werkzaamheden weersgevoelig zijn kan deze planning uitlopen. 

Op beide locaties dienen er werkzaamheden te worden uitgevoerd op de op- en afritten. Deze werkzaamheden worden in de nachten uitgevoerd om hinder voor zo ver als mogelijk te beperken.
We realiseren ons dat deze werkzaamheden overlast met zich meebrengen, en willen u vragen om begrip. Heeft u een afspraak, vertrek dan eerder als u normaal zou doen of neem een alternatieve route. Krijgt u bezoek of klanten? Informeer hen over deze werkzaamheden. 

 

 

Translate »