Veiligheid

Veiligheid

.

Veiligheid staat voor Ondernemend Venlo hoog op de prioriteitenlijst. Vandaar dat wij het initiatief genomen hebben om een camerabewakingssysteem aan te laten leggen. Ook hebben we op alle bedrijventerreinen een werkgroep veiligheid, waar wordt samengewerkt met alle partijen om het KVO-certificaat te behouden.

Camerabewaking

In Venlo zorgt Intergarde als onderdeel van Veilig Venlo voor de veiligheid op de bedrijventerreinen. De stichting bestaat uit vertegenwoordigers van bedrijvenvereniging Ondernemend Venlo (OV) en Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo. Intergarde is de uitvoerende partij.

Met de oprichting van de Stichting Veilig Venlo is de continuïteit van de camerabewaking op de bedrijventerreinen Trade Port West, Venlo Trade Port, Trade Port Oost en Noorderpoort 1 en 2 de komende 10 jaar gegarandeerd.

Klik hier voor meer informatie

Keurmerk Veilig Ondernemen

Binnen werkgroepen samen met de afdelingsbesturen, gemeente, beveiliging, politie en brandweer zorgt de parkmanager ervoor dat de Venlose bedrijventerreinen beschikken over “Het Keurmerk Veilig Ondernemen”.
Dit verbetert op een gestructureerde manier de veiligheid van bedrijventerreinen (KVO).

Klik hier voor meer informatie.

Translate »