15
aug

Cursus Contract & Leveranciersmanagement

Via uw parkmanager kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken deze cursus die gehouden wordt in Maastricht
op Woensdag 25 september 2019 van 09.00 – 16.30 uur.
Deze cursus is gericht op de inkoper en de manager die de rol heeft van opdrachtgever voor uitbestede diensten.

15
aug

Instagram & LinkedIn Training

Instagram & LinkedIn Training Via uw parkmanager kunt u voor een gereduceerd tarief gebruik maken van deze trainingen die gehouden worden in Maastricht. Instagram – 17 sept. – 10:00-13:00 uur Bereik je doelgroep op het snelst groeiende sociale netwerk; Instagram. Instagram is momenteel een van de populairste en snelst groeiende sociale netwerken ter wereld. Nederland […]

12
aug

Zomerbarbecue Ondernemend Venlo 2019

Op 9 augustus vond weer de zomerbijeenkomst plaats bij het Zomerparkfeest Venlo. Bij de inloop was er nog regen dus werd het officiële gedeelte in de Arenatent gehouden. Na de opening door bestuurslid Stanley Mooren werd stilgestaan bij het 10 jarig bestaan van Ondernemend Venlo. Wethouder Erwin Boom feliciteerde het bestuur met dit jubileum en […]

2
aug

Groenproject Tradeport Oost; mooie samenwerking!

Soms zijn de wensen op een Businesspark groter dan de BIZ-bijdrage. Het is dan zaak om creatief naar de oplossingen te kijken en deze voor te leggen aan leden, bestuur en andere betrokkenen.

Hier is een goede samenwerking voor nodig en dat was op Businesspark Tradeport Oost zeer zeker het geval. Samen met Ger Kamps (VvE Flora Trade Parc Venlo) heeft Lidy Rutten (bedrijventerreinmanager) intensief gekeken naar de mogelijkheden en de pilot voor 2019 is inmiddels gestart.

2
aug

Gratis MKB phishing test

E-mail berichten openen doen we de hele dag door zonder erbij na te denken. Maar het klikken op een link kan chantage – fraude- diefstal betekenen. Deze vorm van cybercrime noemen wij phishing.

Hoe kwetsbaar is uw bedrijf voor een phishingaanval? Vind het uit door uw bedrijf op te geven voor de MKB Phishing test.

De gratis MKB phishingtest wordt u aangeboden door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord- Holland (RPC).

(klik op titel om meer te lezen)

31
jul

Maatregelen afkoppelen regenwater

Inzake het afkoppelen van regenwater zijn er sinds dit jaar maatregelen opgenomen in de maatregelenlijst Vamil/MIA. Dit kan interessant zijn voor bedrijven en ook voor verkopers van de producten en accountants.

In dit bericht vindt u het belangrijkste hoofdstuk voor bedrijventerreinen, maar ook de link naar de complete brochure.

29
jul

10 jaar Ondernemend Venlo

In 2009 besloten ondernemersverenigingen van de bedrijventerreinen in Venlo collectief samen te gaan werken en werd de Stichting Ondernemend Venlo opgericht. Doel was versterking van de bedrijventerreinen en verbeteren van de kwaliteit van de bedrijfsomgeving. Toen werd nog gesproken van circa 1000 bedrijven. Per 2014 sloot de ondernemersvereniging van Spikweien aan. Op 2 november 2017 […]

16
jul

Start Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maakindustrie

Op 2 juli werd bij Leolux in Venlo het startschot gegeven voor het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maak | Smartindustrie, hét antwoord op de technologische, maatschappelijke en economische ontwikkelingen in onze regio. Intitiatiefnemers Door initatiefnemers TechnoValley, Ondernemend Venlo, Gilde Opleidingen, Fontys Venlo en Keyport zijn met nog meer partijen veel inspanningen geleverd om dit centrum […]

11
jul

Noorderpoort Duurzaam project voor profielwerkstuk

Ondernemend Venlo heeft haar project Noorderpoort Duurzaam aangemeld als onderwerp voor een profielwerkstuk. Doel is verduurzaming van het vastgoed en het omliggende gebied. Startpunt zijn concrete vragen van ondernemers op businesspark Noorderpoort.

Valuascollege en Brightlands Campus Green Venlo heeft een oproep gedaan aan bedrijven voor 100 onderwerpen. Met deze samenwerking wil Brightlands Campus Greenport Venlo de middelbare scholieren laten kennismaken met Limburgse bedrijven en de goede carrièreperspectieven de regio.

11
jul

Venlo Introduction Day voor nieuwe studenten

Op donderdag 29 augustus 2019 vindt, binnen het kader van de introductie van nieuwe studenten, de Venlo Introduction Day plaats. Dit event wordt georganiseerd door de Gemeente Venlo in samenwerking met Fontys, de HAS en Universiteit Maastricht.

Het doel is nieuwe studenten op een spetterende manier kennis te laten maken met de stad Venlo en wat Venlo te bieden heeft.

Ondernemend Venlo steunt dit initiatief van harte en zal zich ook tijdens het event presenteren.
Wellicht is het voor u als ondernemer een uitstekende gelegenheid uw bedrijf aan de studenten te presenteren.

Translate »