Zomerbarbecue

Zomerbarbecue Ondernemend Venlo

Elk jaar organiseert Ondernemend Venlo kort na de zomervakantie een gezellige zomerbarbecue voor al haar leden. Dit jaar was dat op 9 augustus wederom tijdens het Zomerparkfeest. Bij de inloop was er nog regen dus werd het officiële gedeelte in de Arenatent gehouden.

Na de opening door bestuurslid Stanley Mooren werd stilgestaan bij het 10 jarig bestaan van Ondernemend Venlo. Wethouder Erwin Boom feliciteerde het bestuur met dit jubileum en het bestuur blikte terug. Verder op het programma een presentatie van WerkgeverServicePunt over de mogelijkheden en successen; een korte presentatie over Venlo on Stage en een interessante uitleg door de heer Kerkhof over het composteren van het groenafval van het Zomerparkfeest.

Ondertussen was het droog geworden en kon er lekker in het zonnetje genoten worden van een heerlijke barbecue. Tot 17.00 uur werd er kennisgemaakt of bijgekletst. Daarna gingen liefhebbers nog het terrein op.

In het komende magazine (eind augustus 2019) volgt een verslag en foto’s.

 

 

In 2017 heeft de zomerbijeenkomst voor het eerst plaatsgevonden tijdens het zomerparkfeest. Bijna 170 ondernemers luisterden naar voorzitter Ondernemend Venlo, Peter Thissen, voorzitter Zomerparkfeest, Marc Nelissen en  tweede kamerlid Mustafa Amhaouch. Vanzelfsprekend werd daarna tijdens de netwerkborrel genoten van een heerlijke barbecue.

Dit is zo goed bevallen dat in 2018 de zomerbarbecue weer op de vrijdagmiddag van het zomerparkfeest georganiseerd werd. Voor dit interessante en gezellige middagprogramma waren bijna 200 ondernemers naar het Julianapark gekomen. De nieuwe website werd gelanceerd en Burgemeester Scholten overhandigde het KVO-B certificaat aan Parkmanager Lidy Rutten. Gastspreker Patrick van der Broeck, dijkgraaf van Waterschap Limburg gaf een interessante presentatie over het waterbeheer en klimaatveranderingen. Ook deze keer was de barbecue lekker en gezellig.

Translate »