Zomerbarbecue

Zomerbarbecue Ondernemend Venlo

Elk jaar organiseert Ondernemend Venlo kort na de zomervakantie een gezellige zomerbarbecue voor al haar leden.

Op 18 augustus 2023 waren we weer traditiegetrouw te gast bij Zomerparkfeest. Alle aanwezigen werden welkom geheten door Jeroen Rondeel. Het Zomerparkfeest en Innofest Nederland gaven een korte introductie en daarna volgde er groepsgewijs een innovatietour om kennis te maken met drie start-ups: The Water Company, Messcherp en Exoy™ ONE. Verder konden er bij De Insectenman insectenhapjes en insectenbier geproefd worden.

Onder het genot van een heerlijke barbecue kon iedereen met andere ondernemers bijpraten over de vakantie en de nieuwe plannen voor het komend jaar. Kortom een supergezellige netwerkborrel, welke weer zeer goed bezocht werd.

Meer foto’s in het komende magazine van O.Venlo.

 

 

 

 

 

In 2019 was de zomerbarbecue op 9 augustus voor de derde keer tijdens het Zomerparkfeest. Bij de inloop was er nog regen dus werd het officiële gedeelte in de Arenatent gehouden. Na de opening door bestuurslid Stanley Mooren werd stilgestaan bij het 10 jarig bestaan van Ondernemend Venlo. Wethouder Erwin Boom feliciteerde het bestuur met dit jubileum en het bestuur blikte terug. Verder op het programma een presentatie van WerkgeverServicePunt over de mogelijkheden en successen; een korte presentatie over Venlo on Stage en een interessante uitleg door de heer Kerkhof over het composteren van het groenafval van het Zomerparkfeest.

Ondertussen was het droog geworden en kon er lekker in het zonnetje genoten worden van een heerlijke barbecue. Tot 17.00 uur werd er kennisgemaakt of bijgekletst. Daarna gingen liefhebbers nog het terrein op.

In het magazine een verslag en foto’s.

 

 

In 2017 heeft de zomerbijeenkomst voor het eerst plaatsgevonden tijdens het zomerparkfeest. Bijna 170 ondernemers luisterden naar voorzitter Ondernemend Venlo, Peter Thissen, voorzitter Zomerparkfeest, Marc Nelissen en  tweede kamerlid Mustafa Amhaouch. Vanzelfsprekend werd daarna tijdens de netwerkborrel genoten van een heerlijke barbecue.

Dit is zo goed bevallen dat in 2018 de zomerbarbecue weer op de vrijdagmiddag van het zomerparkfeest georganiseerd werd. Voor dit interessante en gezellige middagprogramma waren bijna 200 ondernemers naar het Julianapark gekomen. De nieuwe website werd gelanceerd en Burgemeester Scholten overhandigde het KVO-B certificaat aan Parkmanager Lidy Rutten. Gastspreker Patrick van der Broeck, dijkgraaf van Waterschap Limburg gaf een interessante presentatie over het waterbeheer en klimaatveranderingen. Ook deze keer was de barbecue lekker en gezellig.

Barbecue 2023

 

 

 

 

Translate »