Bart Derkx nieuwe voorzitter commissie Infrastructuur en Logistiek Ondernemend Venlo

Bart Derkx nieuwe voorzitter commissie Infrastructuur en Logistiek Ondernemend Venlo

VENLO – Bart Derkx is de nieuwe voorzitter van de commissie Infrastructuur en Logistiek van Ondernemend Venlo.

De nieuwe voorzitter voor de commissie Infrastructuur en Logistiek stelt zich zelf kort voor: Bart Derkx, 45 jaar oud wonend in ‘t Ven, getrouwd met Angelique en twee dochters Alisha 12 en Charel 11 jaar. Ondernemer in hart en nieren en sinds 1 december eigenaar van KnD Opleidingen. Sinds enkele jaren lid van Ondernemend Venlo Commissie Infrastructuur en Logistiek.

In november vroeg Joris Tenhagen, de huidige voorzitter van de Commissie, of ik het stokje van hem over wilde nemen. Het bedrijf van Joris maakt een flinke groei door waardoor hij niet meer alle aandacht heeft voor het voorzitterschap van de Commissie.

Voor mij persoonlijk een hele eer dat Joris aan mijn persoon dacht als zijn opvolger. Zonder twijfel zei ik ‘ja’ met als randvoorwaarde dat Joris mij voorlopig wel zal ondersteunen met advies. De Commissie met parkmanager Lidy Rutten, Frans Cremers, Roel Strous, Leon Peters, Politie en gemeente Venlo is een zeer daadkrachtige Commissie die staat voor de ondernemers en die in staat is zaken geregeld te krijgen. Dit past precies bij mij als persoon; direct, daadkrachtig en overtuigend maar wel met een gedegen onderbouwing.

Translate »