Bijeenkomst Trade Port Zuid bij PKF/Post

Bijeenkomst Trade Port Zuid bij PKF/Post

Op 3 oktober organiseerde afdeling Trade Port Zuid een bijeenkomst met een bedrijfsbezoek aan  palletproducent PKF/Post.

Na de ontvangst met koffie en gebak opent voorzitter Hans Schreurs de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht besteed aan enkele belangrijke zaken die spelen binnen OV:
Gladheidsbestrijding: Met de gemeente is overeenstemming bereikt over het organiseren van aanvullende gladheidsbestrijding door Ondernemend Venlo.
Groenonderhoud: De pilot bermen maaien op Geloërveld is succesvol. Verdere uitrol wordt bekeken.
LvdG prijs: twee Trade Port Zuid-leden zijn genomineerd Guus Treuen van Marcelissen Food Processing Machinery en Frans Cremers van Cremers Coolcare.
Bedankje gastheer:  PKF/Post koos voor een donatie aan de nabij gelegen kinderboerderij.

PKF/Post.
Stefan Geutskens, geeft namens de gastheer een interessante presentatie: Met zes miljoen pallets per jaar is PKF/Post één van de grootste Nederlandse palletproducenten. Voor dé producent van houten pallets is logistieke dienstverlening het sleutelwoord. De werkwijze is zonder meer uniek te noemen. Van online order tot machinaal geproduceerde pallet, alles wordt digitaal verwerkt en gevolgd. De kwaliteitscontrole van de productielijnen is op deze manier maximaal. PKF/Post is een zeer milieubewust bedrijf.

Er is een rondleiding in groepen met aansluitend een borrel.

 

Translate »