Cursus Contract & Leveranciersmanagement

Cursus Contract & Leveranciersmanagement

Cursus Contract & Leveranciersmanagement

Via uw parkmanager kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken deze cursus die gehouden wordt in Maastricht

op Woensdag 25 september 2019 van 09.00 – 16.30 uur

De heer Robert Coolen van Coordinate Inkoopmanagement verzorgt al vele jaren met succes de cursus Contract- en leveranciersmanagement voor SIM.

‘Een aantal van onze leveranciers komt gedurende de contractduur de afspraken niet na: de performance loopt terug, kosten stijgen, en/of de relatie komt onder druk te staan’

Als u zich herkent in bovenstaande bewering kunt u nu de regie nemen om de randvoorwaarden te scheppen zodat uw leveranciers optimaal kunnen presteren binnen het budgettaire kader.

Het bepalen van de juiste inkoopstrategie, het opstellen van een kwalitatief goed programma van wensen & eisen, de leveranciersselectie en de vertaling hiervan naar een passend contract vraagt de nodige deskundigheid. Echter dan begint het ‘spel’ pas, waar het vooral ook gaat om de knikkers!

Deze interactieve praktijkcursus gaat over ‘professioneel opdrachtgeverschap’ in de fase voor, tijdens en na de contracteringsfase.  De basisprincipes van het inkoopproces worden behandeld, er wordt per fase ingezoomd op contract- en leveranciersmanagement.

Cursusmaterialen
De heer Coolen is medeauteur van het boek ‘Contract- en Leveranciersmanagement, samen werken aan de relatie en de prestatie’. Dit boek en de cursusmap krijgt u uitgereikt bij aanvang van de cursus.

Voor wie?
Deze cursus is gericht op de inkoper en de manager die de rol heeft van opdrachtgever voor uitbestede diensten.

Kosten en aanmelden
De kosten van deze cursus (1 dag) zijn € 599,00 excl. BTW incl. lunch.  Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Locatie
SIM Facility Point
(Pand Rubber Resources)
Schoenerweg 36
6222 NX Maastricht

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door een e-mail te sturen aan info@parkmanagementvenlo.nl. U kunt zich na aanmelding kosteloos afmelden tot 4 september 2019. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt de cursus alsnog te factureren (u mag wel een vervanger voor deze cursus sturen).

Bij te weinig aanmeldingen wordt deze cursus geannuleerd.

 

Translate »