Deelname Hannover Messe van 17-20 april

Deelname Hannover Messe van 17-20 april

Van maandag 17 april tot en met donderdag 20 april vindt de Hannover Messe plaats, met 6.500 internationale exposanten en meer dan 200.000 bezoekers, de grootste technologische industriebeurs ter wereld.

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Het Nederlands bedrijfsleven is dan ook prominent vertegenwoordigd in het Holland High Tech House onder het overkoepelende thema ‘Integrating Industries for a Smart and Sustainable Future’. Dit paviljoen straalt uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen en bevindt zich op een goede doorstroomlocatie op de beurs.

Trade and Innovate NL biedt kleinere bedrijven met innovatieve proposities een unieke gelegenheid om laagdrempelig en tegen overzienbare kosten deel te nemen als exposant in het Nederland paviljoen.
Wilt u hier deel van uitmaken? Dan is dit uw kans!

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), LIOFOost NLHorizon Flevoland en InnovationQuarter organiseren als Trade and Innovate NL partners op het Nederlands Paviljoen in hal 8 een stand voor bedrijven, die oplossingen bieden op het gebied van smart industry, energy of sleuteltechnologieën, én die meer structurele omzet in buitenlandse markten willen realiseren en zich daarom aan een internationaal publiek willen presenteren.

Bij deelname ontvangt u:
• beschikking over 2m2 beursvloer inclusief een presentatiekubus;
• mogelijkheid om uw product of dienst/service te presenteren;
• ontzorging van de standruimte op het paviljoen;
• toegang tot collectieve faciliteiten;
• toegang tot netwerkbijeenkomsten;
• gelegenheid deel te nemen aan matchmaking gesprekken;
• de kans klanten en prospects uit te nodigen voor een bezoek aan uw stand.

Kortom, u krijgt legio kansen om uw bedrijf te presenteren op een internationale beurs, waar u niet alleen de gelegenheid heeft nieuwe buitenlandse contacten opdoet, maar ook om uw Nederlandse netwerk enorm te versterkt.

Vanuit de organisatie wordt een extra programma vóór en tijdens de beurs aangeboden. De initiatiefnemers nemen veel organisatorische zaken voor u uit handen, waardoor u zich kan concentreren op het leggen van (nieuwe) businesscontacten!

Kosten
De kosten bedragen € 3.000,- ex BTW per bedrijf. Door het aanvragen van een SIB Voucher Individuele Beursdeelname ontvangt u 50% van de gemaakte kosten tot een maximum van  € 1250,- terug. Overige kosten als catering, aankleding stand, programma voorafgaand én tijdens beurs is voor rekening van de organisatoren. Transportkosten voor demo of product, eigen reis-, verblijfs- en out-of-pocketkosten en eventuele andere kosten zijn voor eigen rekening.

We verwachten dat u gedurende de hele beurs in uw stand aanwezig bent, een beurspresentatie/pitch hebt (scherm, demo, product) en vooral dat u enthousiast bent!

Waarom participeren?
• het voordeel van een Nederlandse uitstraling, waardoor uw organisatie opvalt;
• volop ondersteuning en er worden diverse netwerkmomenten georganiseerd;
• u hoeft een minder aantal vierkante meters af te nemen, hetgeen aanzienlijk in de kosten scheelt;
• minder organisatorische rompslomp;
• door het inzetten van een SIB Voucher ontvangt u 50% retour van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, waardoor u voor zo’n € 300,- per dag een plek op de meest toonaangevende technologiebeurs ter wereld hebt.

Heeft u interesse in een plek op de beurs, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rob Pijpers van LIOF.  Telefoon 06 4697 8153 of mail rob.pijpers@liof.nl
Er is beperkte ruimte en toekenning gaat op basis van first come – first served!

Meer informatie kunt u lezen door de volgende link aan te klikken: Hannover-messe

Translate »