Living lab Zomerparkfeest: aanmelding geopend

Living lab Zomerparkfeest: aanmelding geopend

VENLO – Innoveer mee voor impact op living lab Zomerparkfeest. Meld je nu aan voor de test!

Zomerparkfeest is dit jaar voor het eerst living lab. Samen met Ondernemend Venlo, LIOF, Rabobank en Innofest slaan ze de handen ineen voor ondernemers die met innovatieve en duurzame oplossingen werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.

Impact maken stimuleren
Juist nu is het belangrijk om partijen die impact willen maken te stimuleren, maar het is niet altijd even makkelijk. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld én energie. Daarom helpt Innofest startups met het vormgeven van een succesvolle test en koppelt ze aan living labs: testlocaties die zo dicht mogelijk bij de realiteit komen.

Dit jaar is Zomerparkfeest living lab en biedt daarmee impact ondernemers uit de provincie Limburg de ruimte om hun prototypes tijdens het festival te testen op 27 en 28 augustus. In één weekend haal je bewijslast op voor jouw volgende stap dus meld je snel aan!

Aanmelden kan tot 15 juni via de website of stuur een mail naar livinglab@zomerparkfeest.nl. Voor meer informatie check deze flyer.

Translate »