Meer weten over innovatie? Meld je dan aan voor De Innovatiepodcast!

Meer weten over innovatie? Meld je dan aan voor De Innovatiepodcast!

VENLO – We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Onze maatschappij verandert in een razend tempo en om te overleven, moeten bedrijven zich aanpassen aan de veranderende, digitale samenleving en inspelen op nieuwe behoeften. Hoe de kans op dit succes te maximaliseren? In De Innovatiepodcast vertellen we daar meer over.

Door middel van De Innovatiepodcast geven we een kijkje in de veranderende wereld en gaan we met diverse innovatie-experts in gesprek om te komen tot kennisdeling en het aanreiken van praktische handvaten. In drie afleveringen verdiepen we ons aan de hand van de Golden Circle van Simon Sinek in de ‘why’, ‘how’ en ‘what’ rondom het onderwerp innovatie.

Why
Tijdens de eerste aflevering gaan we met Bart Verlegh (Directeur Bluehub Group) in gesprek over de ‘why’, de veranderingen in de wereld en de vierde industriële revolutie. Met Pim Deuling (Directeur Bluehub Group) bespreken we tijdens de tweede aflevering de ‘how’ en komen onder andere co-creatie en ecosystemen aan bod. De laatste aflevering staat in het teken van de ‘what’ waarin Maren Schoormans (Lid Raad van Advies Bluehub Group en Chief Business Development Officer bij Viscon Group) ons meeneemt langs verschillende soorten innovatie en praktijkvoorbeelden.

Leer meer over innovatie en meld je aan.

Translate »