Meet&greet voor werkgevers op 10 september in Venlo

Meet&greet voor werkgevers op 10 september in Venlo

Lidia van der Klei en Michèle de Vries verzorgen samen als Social Impact Spitsen bij Onbeperkt aan de Slag de arbeidsmarktregio in Noord-Brabant en Limburg. Net als al hun collega’s hebben zij een extra uitdaging oftewel een arbeidshandicap. Op deze manier willen ze aan iedereen laten zien dat het gewoon wél kan: duurzaam werken met een arbeidsbeperking.

Het is hun doel om een genormaliseerde inclusieve arbeidsmarkt te bewerkstelligen, omdat ze een samenleving willen verwezenlijken waaraan iedereen naar vermogen op volwaardige wijze kan bijdragen. Dat doen ze door zich in te zetten voor iedereen die wat extra’s nodig heeft.

Bij Onbeperkt aan de Slag is ontmoeting het sleutelwoord. Enerzijds gebeurt dat digitaal: inmiddels hebben zo’n 8.000 werkzoekenden met een beperking zich ingeschreven op de website, www.onbeperktaandeslag.nl. Daarmee is dit gelijk het grootste platform van Nederland. Anderzijds organiseren ze gedurende het hele jaar door heel het land Meet & Greets. 

Ook in deze regio staan namelijk nog te veel mensen met een beperking aan de zijlijn, terwijl zij een zeer waardevolle bijdrage kunnen leveren op de werkvloer, groei van de onderneming, de welvaart en economische groei in de regio. 

Daarom organiseren Lidia en Michèle een Meet&Greet op Dinsdag 10 September 2019 in Venlo van 14.30 tot 17.00 uur

Werkgevers kunnen een gratis tafeltje krijgen om in gesprek te gaan met werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Bij belangstelling kunnen werkgevers mailen naar: ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl of bellen naar: 088 00 84 202

Werkzoekenden met een arbeidsbeperking kunnen zich aanmelden via: https://nederland.onbeperktaandeslag.nl/evenement/meetgreet-10-september-venlo

Translate »