Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Venlo

Elk jaar organiseert Ondernemend Venlo samen met verschillende partijen een nieuwjaarsreceptie voor ondernemers in groot Venlo. Een interessante netwerkavond met een boeiend programma over hetgeen ondernemers het komend jaar te wachten staat. Door de krachtenbundeling van de verschillende ondernemersverenigingen is de nieuwjaarsreceptie traditiegetrouw zeer druk bezocht.

De nieuwjaarsbijeenkomst van 10 januari 2019 bij Theater De Maaspoort was erg succesvol.  De organisatie was deze keer samen met de gemeente Venlo, MKB Limburg, LLTB Venlo en Ondernemerscafé.   Na een woordje door  de Burgemeester en korte nieuwjaarsboodschappen van de voorzitters van de organiserende partijen kreeg cabaretier Rob Urgent het woord. Hij gaf een interactieve workshop met als thema: “hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten”. Na enige aarzeling deed de hele zaal enthousiast mee.  Na een kort interview met de heer Hermans, winnaar van de Lodewijk van der Grintenprijs was het tijd voor een toast en gezellig borrelen. De presentatie was in handen van Lucas Bremmers en Jaap Litjens.

Hieronder een kleine foto-impressie:  (foto’s: Constance Jentjens).     

In 2018 vond de nieuwjaarsbijeenkomst plaats op 11 januari in Domani. Na een nieuwjaarsboodschap van de voorzitters van de organisatoren werden de aanwezigen verrast met een flitsende presentatie van de Fountainheads (Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen). Van hen kregen de ondernemers een stuk  inspiratie om anders naar de toekomst te kijken. Onder leiding van presentator Frans Pollux werd een paneldiscussie gevoerd.  Dit werd humoristisch samengevat door stadsdichter Merlijn Huntjens. Na een toast op het nieuwe jaar konden de aanwezigen netwerken onder het genot van mooie zang, lekkere hapjes en bijzondere drankjes.

Translate »