Nominatie voor Gijs Hendrikx voor Hotello of the Year Award 2021

Nominatie voor Gijs Hendrikx voor Hotello of the Year Award 2021

VENLO – Gijs Hendrikx eigenaar van Mr Jigs en het Theaterhotel Venlo is genomineerd voor Hotello of the Year Award 2021. 

HotelloTOP heeft de top 10 van Hotello of the Year Award 2021 vastgesteld; de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Ieder jaar reikt HotelloTOP deze prijs uit aan dé Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd het afgelopen jaar binnen of buiten de gastvrijheidsbranche.

Lees ook: Mr. Jigs brengt precies wat de hotelgast wil

TOP 10 – Hotello of the Year Award 2021
Vanuit deze 53 genomineerden heeft de selectiecommissie na lang beraad een TOP 10 gekozen. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Bovendien heeft deze persoon in 2020 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit!

De volgende Hotello’s zijn door het Petit Comité tot de TOP 10 benoemd:

– Colin Westerwoudt (HTH ‘03)
– Femke Riel (HMSM ‘98)
– Gijs Hendrikx (HMSM ’09)
– Ilona van Rooij (BUAS ‘12)
– Job Hoefs (HTH ‘09)
– John van Doorn (BUAS ‘18)
– Juliette Zwaan (SHMS ‘09)
– Maarten Vooijs (HTH ‘08)
– Paul Swieringa (SHMS ‘10)
– Richard Klomp (SHMS ‘08)

De TOP 10 heeft bewezen dat zij met hart voor de hospitality een stevige stempel hebben gedrukt op het bedrijfsleven in 2020.

Wat gaat er de komende weken gebeuren?
De Hotello’s worden uitgenodigd op dinsdag 17 november om een pitch te geven waarin ze de vraag beantwoorden: “Hoe heeft, of waarom heeft het Hotello zijn bijgedragen aan jouw onderscheidende prestatie in 2020?” Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt de motivaties en maakt de 3 finalisten bekend in de tweede week van december.
De finalisten hebben vervolgens de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2021. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Hotello of the Year’ noemen en gaat, naast eeuwige roem, met fantastische prijzen naar huis.

Translate »