Kerstpakkettenactie voor de Voedselbank

Kerstpakkettenactie voor de Voedselbank

Het is inmiddels geen geheim meer dat de Voedselbank steeds meer te maken krijgt met mensen die onvoldoende geld overhouden om voedsel te kopen voor zichzelf en hun gezin, zelfs al hebben ze een baan en ontvangen ze salaris. Er is veel onzichtbare armoede, ook bij werknemers van Venlose bedrijven.

Peter Thissen, voorzitter van Ondernemend Venlo, is op bezoek geweest bij de Voedselbank en heeft zich daar laten informeren over de vele uitdagingen. Hij heeft direct het initiatief genomen om Venlose bedrijven te laten overwegen om kerstpakketten dit jaar deels ter beschikking te stellen van de Voedselbank. Een flitsactie per telefoon heeft een ongekend resultaat gehad. Er zijn al een mooi aantal kerstpakketten afgeleverd die beschikbaar zijn gesteld door Venlose bedrijven, waaronder Drost Coatings, Ernst & Young, Seacon Logistics, Sulzer, The Jekill & Hyde company, Unica en VidaXL.

“Ondernemend Venlo is betrokken bij het welzijn van de werknemers op de Venlose bedrijvenparken en gunt iedereen een zorgeloze en gezonde feestmaand. Ik roep iedereen in Venlo op om een steentje bij te dragen”, aldus Peter Thissen.

Er kunnen nog steeds kerstpakketten (lang houdbare producten of financiële bijdragen) worden gedoneerd. Wil je een bijdrage leveren, neem dan contact op met Harry Jacobs via tel. 06 53 18 15 04 of email  acquisitie@voedselbankvenlo.nl

Kijk op de website voor de openingstijden: www.voedselbankvenlo.nl

 

Drost Coatings: Patrick van den Boom en Harry Jacobs
   Ondernemend Venlo: Lidy Rutten, Harry Jacobs en Hanny van Lare

 

 

 

Seacon Logistics: Harry Jacobs en Ellen Fila
    Sulzer: Frenk Hinssen, Twan van de Heuvel, Harry Jacobs, Peter Thissen
       The Jekill & Hyde Company: Harry Jacobs en Ilse Kusters
Vida XL: Harry Jacobs en Jasper Heesakkers
 Unica: Harry Jacobs, Joop van der Sterren en Maurice Peters

 

 

Translate »