Online bel- en vragenuur Ondernemend Venlo

Online bel- en vragenuur Ondernemend Venlo

VENLO – Corona en de gevolgen voor de leden van Ondernemend Venlo. Wij hebben de wijsheid zelf ook niet in pacht maar alle disciplines zijn vertegenwoordigd onder onze 1285 leden. Waarom zouden wij dan geen gebruik van elkaar maken in deze tijd?

Er zijn diverse websites en apps over vraag en aanbod (zoals de LWV en VVV), de gemeente Venlo heeft een Ondernemersloket en op rijksoverheid.nl of KvK.nl staat informatie over (financiële) maatregelen.

Klankbord
Echter een soort klankbord waar onze ondernemers kunnen sparren, van elkaar kunnen leren en ervaringen uitwisselen over een mogelijke aanpak en maatregelen binnen uw bedrijf is er niet. Graag wil Ondernemend Venlo hierin faciliteren.

Peter Thissen (voorzitter Ondernemend Venlo), Erwin Boom (Wethouder Economische Zaken gemeente Venlo) en Lidy Rutten (Parkmanager Ondernemend Venlo) zitten voor u klaar om rechtstreeks met u hierover te spreken op:

– woensdag,   8 april om 10.00 uur
– woensdag, 15 april om 11.00 uur
– woensdag, 22 april om 15.30 uur

Heeft u vragen of onderwerpen waarover u met ons wilt praten? Stuur deze naar secretariaat@ondernemendvenlo.nl  zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden. De bevestiging wordt daarna, met link naar de online vergadering, aan u verstuurd.

Mochten er vragen komen, die wij niet direct weten te beantwoorden, zullen wij deze uitzetten naar onze achterban. We zullen aan hen verzoeken om het antwoord persoonlijk aan u te sturen. Vragen over Parkmanagement en de bedrijventerreinen van Ondernemend Venlo zijn natuurlijk altijd welkom.

Wij hopen u snel weer persoonlijk te ontmoeten. Voor nu wensen wij u veel sterkte en blijf vooral gezond!

Translate »