Open bedrijven dag ‘Dag van de Maakindustrie’

Open bedrijven dag ‘Dag van de Maakindustrie’

Op zondag 2 april 2023 is de 4e editie van de open bedrijven dag speciaal voor de maakindustrie in de regio Venlo. Tijdens de Dag van de Maakindustrie zetten de bedrijven de deuren open voor inwoners in de regio om een kijkje te nemen op locatie.

Deelnemende bedrijven verwerven zo meer naamsbekendheid en een positiever imago, er zijn immers veel bedrijven te ontdekken die wereldmarktleider zijn op hun gebied en producten over de hele wereld verkopen. Het initiatief zorgt er ook voor dat maakbedrijven meer zichtbaarheid hebben als potentiële werkgever. Scholieren, studenten, werkzoekenden: iedereen die nieuwsgierig is, is welkom.

De vorige drie edities hebben in totaal 25 bedrijven meegedaan en vele duizenden inwoners uit de regio Venlo de bedrijven bezocht. Bedrijven die interesse hebben om deel te nemen in 2023 kunnen zich nog aanmelden t/m 9 januari.

Voor meer informatie kijk op de website www.dagvandemaakindustrie.nl of vraag een vrijblijvende kennismaking aan met organisator Boy Haenen door een email te sturen naar info@dagvandemaakindustrie.nl.

Translate »