Themabijeenkomst ‘Stikstof & PFAS’

Themabijeenkomst ‘Stikstof & PFAS’

Heeft u bouwplannen, wilt u uw bedrijf veranderen of wilt u grond hergebruiken? Dan heeft u wellicht ook last van de stikstofproblematiek en vertraagt PFAS uw plannen. SIM organiseert een themabijeenkomst over ‘Stikstof & PFAS’. Leden van Ondernemend Venlo kunnen zich ook aanmelden.

Wij willen u graag informeren over de stand van zaken van deze heikele onderwerpen. Ongeveer iedere week worden er door het rijk initiatieven  genomen om deze problemen op te lossen. Wij geven u inzicht in wat er op dit moment kan en wat niet kan, en welke oplossingen nu beschikbaar zijn. We hebben het bureau Lievense | WSP gevraagd om hun praktijkervaring met u te delen: welke aanpak heeft ertoe geleid dat projecten in Maastricht en elders in Limburg ondanks stikstof en PFAS toch konden doorgaan. Maar ook, waar liggen er nog probleempunten?

We geven u tijdens deze sessie een globale inzicht in het probleem en de momenteel beschikbare oplossingen. Bij voldoende belangstelling zullen we onderdelen verder uitdiepen in afzonderlijke workshops op een latere datum.

Heeft u interesse om 5 oktober deel te nemen, neem dan contact op met parkmanager Lidy Rutten.

U kunt parkeren op de parkeerplaats van Apple Park Hotel, voor de MVV Business Lounge. U ontvangt een gratis uitrijkaart, aangeboden door Select Hotel Apple Park.

Deze bijeenkomst is gratis. Voor degenen die na afloop na willen praten, is er een gezamenlijke lunch in de Business lounge van MVV. De kosten voor deze sandwich-lunch bedragen € 14,50 (u ontvangt hiervoor een factuur). Mocht u verhinderd zijn geef dit dan s.v.p. uiterlijk donderdag 1 oktober aan ons door. No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 20,- per persoon.

Datum

Maandag 5 oktober 2020

Tijdstip

11:00 – 12:00 uur
Inloop vanaf 10:30 uur

Locatie

MVV Business Lounge Geusseltweg 11
6225 XS Maastricht

Translate »