vidaXL voorziet 7.500 huishoudens van stroom

vidaXL voorziet 7.500 huishoudens van stroom

VENLO – Circa 50.000 zonnepanelen zijn geïnstalleerd op twee van de distributiecentra van vidaXL in Venlo. Dit is een oppervlakte ter grootte van 13 voetbalvelden. De panelen leveren genoeg elektriciteit (ca. 20MW) om meer dan 7.500 huishoudens van stroom te voorzien. De installatie is gerealiseerd door Sunrock en Zonnestroom Nederland.

vidaXL streeft naar een duurzame samenwerking met de regio. Een onderdeel daarvan is het leveren van een bijdrage aan de energietransitie door duurzame energie op te wekken voor de omgeving. Aangezien het bedrijf blijft groeien, staat het verminderen van de ecologische voetafdruk hoog op de agenda. Deze bedrijfsstrategie volgt de groene ambities van de gemeente Venlo.

Werken aan een duurzame toekomst
De distributiecentra van vidaXL in Venlo hebben het BREAAM-certificaat ‘zeer goed’ ontvangen. BREEAM is een duurzaamheidslabel voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieubelasting. Een hoge BREEAM-score onderstreept het groene imago van het gebouw en draagt ​​bij aan een gezondere en productievere werk- en leefomgeving.

Online retailer
vidaXL is een online retailer. Het Venloos bedrijf is wereldwijd actief met webshops in 29 landen in Europa, Australië en de Verenigde Staten. Ze bieden een verrassend assortiment aan scherp geprijsde producten in categorieën als huis & tuin, meubels, sportartikelen en nog veel meer.

Translate »