Webinar: interne communicatie 5 juni

Webinar: interne communicatie 5 juni

VENLO – Heeft jouw bedrijf uitdagingen als het gaat om interne communicatie? Dan mag je dit webinar niet missen!

Interne communicatie betreft de communicatie tussen de verschillende afdelingen, tussen directie en medewerkers en de medewerkers onderling. Hoe krijgen we middels interne communicatie meer begrip voor elkaar en tussen verschillende afdelingen? En welke middelen kunnen we inzetten om personeel te binden aan het bedrijf? Interne communicatie is van groot belang voor het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers en het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen. Populair gezegd zorgt de goede interne communicatie ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat dit ook zo blijft.

Ben je benieuwd naar hoe andere bedrijven omgaan met interne communicatie en hiervan te leren en ben je bereid om jouw ervaringen te delen? Op vrijdag 5 juni kun je vanuit thuis gratis deelnemen aan dit webinar. De doelgroep waar wij ons op richten zijn HR- en Communicatieprofessionals.

Waar kan ik me aanmelden?
Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 29 mei aanmelden via Fred Nooijen (Projectleider JOI) f.nooijen@kennisdclogistiek.nl of stuur een appje naar +31 6 43 84 00 42.

Voorafgaand aan de webinar ontvang je meer informatie over het belang van Interne Communicatie en vragen wij jou om enkele knelpunten omtrent Interne Communicatie te benoemen waar jouw bedrijf mee worstelt. Dan nemen wij deze al meteen mee om interactie tijdens de webinar op gang te brengen.

Dit levert de interactieve webinar jou op:
Ervaringen van andere bedrijven over Interne Communicatie
Met lotgenoten samen nieuwe inzichten creëren en delen
Jouw dilemma’s worden besproken en vragen worden direct beantwoord
Praktische tips en tricks waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt

Translate »