Webinar Ontdek Tech 30 maart

Webinar Ontdek Tech 30 maart

VENLO – De roep om vakmensen in de maakindustrie en de installatie- en elektrotechniek is gigantisch. 20% van de werkgevers in Noord-Limburg ervaart zelfs productiebelemmeringen door een tekort aan technische vakmensen. Herkenbaar? Wat zou er gebeuren als we binnen een jaar tientallen nieuwe mensen laten instromen in jouw sector? Mensen met affiniteit voor techniek!

Mensen die een praktische, verkorte opleiding krijgen, direct bij jouw bedrijf aan de slag kunnen en zich daar verder kunnen ontwikkelen! Mensen die passen bij het dna van de organisatie! Met die gedachte is WerkgeversServicepunt Noord-Limburg het project OntdekTECH gestart. OntdekTECH staat synoniem voor een slim traject waarin promotie van de maakindustrie/installatie- en elektrotechniek, een uitgekiend werving- en selectieproces (inclusief assessment) en opleiden samenkomen.

Webinar
Ben je nieuwsgierig naar wat OntdekTECH voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je dan aan voor het webinar op 30 maart aanstaande. We organiseren twee sessies: Van 13.00 tot 14.30 voor de maakindustrie. Van 15.00 tot 16.30 uur voor de installatie- en elektrotechniek. Tijdens deze online meeting praten we je bij over het initiatief en het proces. Daarnaast krijg je alle ruimte om vragen te stellen.

Klik op onderstaande link om je aan te melden:

ontdekTECH

Translate »