8 juni a.s. Fieldlab middag voor MKBers en onderwijsinstellingen

8 juni a.s. Fieldlab middag voor MKBers en onderwijsinstellingen

Op donderdag 8 juni organiseren de Fieldlabs Noord-Limburg in Villa Flora in Venlo het event speciaal voor mkb-ondernemers en medewerkers van onderwijsinstellingen uit Noord-Limburg. Deze Fieldlab middag staat in het teken van veerkracht. De aanvang van de verdiepende en prikkelende bijeenkomst is om 12:30 uur. U bent van harte uitgenodigd.

Programma
Laat u verrassen door de pitches van mkb-ondernemers uit de regio. Luister mee met bestuurders en ambtelijke vertegenwoordigers uit de omgeving over de meerwaarde van regionaal samenwerken. Bedrijfseconoom, bergbeklimmer, duiker en spreker Melvin Redeker neemt u in een avontuurlijke keynote sessie figuurlijk mee naar de top. Het definitieve programma ontvangt u, nadat u zich heeft aangemeld, in mei.

Meld u tijdig aan!
Deelname aan de Fieldlab middag is gratis. Aanmelden kan via: Aanmelden fieldlab-middag.

Over de Fieldlabs Noord-Limburg
In de vorm van vijf Fieldlabs werkt Fieldlabs Noord-Limburg aan het ontwikkelen, behouden en aantrekken van kennis en talent in de regio. We versterken de band tussen onderwijs en mkb’s, de economische positie van Noord-Limburg en de versoepeling en doorstroom van studenten richting bedrijven in de regio. Zo dragen we bij aan de gezonde toekomst van Noord-Limburg.

Translate »