Aanmelden platform Duurzame Bedrijven Route

Aanmelden platform Duurzame Bedrijven Route

Hoe zorg je voor een prettige werktemperatuur in je bedrijf zonder hoge energierekening? Hoe ga je als ondernemer om met je piekuren of heb je ervaring met een klimaatvriendelijke bedrijfstuin? Ben je gestart met het verduurzamen van je bedrijf? Doe mee en meld je bedrijf aan en maak deel uit van een hele leuke community met interessante bedrijven. De Duurzame Bedrijven Route werkt samen met gemeenten, provincies en de Rijksoverheid. Help andere ondernemers en organisaties op weg met jouw verhaal.

In samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken biedt het platform Duurzame Bedrijven Route duurzame bedrijven zich landelijk op de kaart te zetten en helpen zij anderen op weg die nog zoekende zijn hoe zij het beste kunnen verduurzamen.

Zo doe je mee

  • Wie? Elke organisatie dat duurzame stappen heeft gezet kan meedoen. Denk aan energie besparen, vergroenen, afvalreductie, mobiliteit, circulariteit en meer. Er staan al meer dan 150 organisaties op de website en wekelijks komen er nieuwe bij.
  • Hoe? Je zet je organisatie eenvoudig op de site via www.duurzamebedrijvenroute.nl/aanmelden. Heeft u hulp nodig? Geef dat dan aan, dan wordt u geholpen.
  • Kosten? Meedoen is gratis

De Duurzame Bedrijven Route is een onafhankelijk platform waar ondernemers hun ervaringen, tips en vragen over het verduurzamen van hun bedrijf delen. Meer informatie over de deelnemende bedrijven, duurzame maatregelen en het aanmelden van je bedrijf is te vinden op: www.duurzamebedrijvenroute.nl.
Of klik hier om de flyer te lezen.

Mocht je geïnteresseerd zijn kan je ook altijd het LinkedIn kanaal volgen en/of abonneren op de nieuwsbrief.

Translate »