Bezoek Europees Parlement

Bezoek Europees Parlement

In 2020 had Vera Tax de leden van Ondernemend Venlo uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het Europees Parlement in Brussel. Helaas kon het evenement niet doorgaan in verband met Covid-19. Op woensdag 13 juli jl. kon het bezoek naar Brussel uiteindelijk toch plaatsvinden.

Met een volle bus vertrokken de leden van Ondernemend Venlo naar Brussel. Na een fijne lunch werden ze ontvangen op het Europees Parlement. Helaas had Vera Tax zelf wegens ziekte af moeten zeggen. Zij werd kundig vervangen door PvdA-collega mevrouw Agnes Jongerius. De reacties op het bezoek waren zeer positief: “We kregen eerlijke antwoorden op onze nieuwsgierige vragen en een mooi inzicht in de werkwijze op het Europees parlement. Na een korte wandeling in het zonnige Brussel kwamen we aan in het Huis van de Europese Geschiedenis. Iedereen kon zelf ronddwalen met een tablet en oortjes voor uitleg. Tijdens alle activiteiten en wandelingen kon er gemakkelijk met iedereen een gesprekje worden aangeknoopt. Dat was interessant maar ook heel gezellig.”

Het bezoek werd afgesloten met een terrasbezoek en een Italiaans diner, waarna het gezelschap terugreisde naar Venlo.

Het was een waardevolle trip. De deelnemers bedanken Vera Tax en haar collega’s voor de uitnodiging en de mooie ontvangst.

Translate »