Bijeenkomst Slim Werkgeven op 27 november

Bijeenkomst Slim Werkgeven op 27 november

Op uitnodiging van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid organiseert Ondernemersnetwerk BS Morgen een pilot sessie ‘Slim Werkgeven’. Het ministerie is op zoek naar vormen om een inhoudelijke dialoog met het MKB te starten en hun ideeën te horen over de krapte op de arbeidsmarkt.

Hoe houd ik mijn bedrijf ook in de toekomst gezond? Hoe kan ik groeien, zeker nu het lastig is om goede mensen te krijgen? En hoe gaat dat straks, als de economie weer verandert? Stuk voor stuk vragen die veel werkgevers bezighouden. Vragen die draaien om wat de kern is van bijna ieder bedrijf: de mensen die er werken. Slim Werkgeven geeft antwoorden op die vragen.

Slim Werkgeven is een nieuw platform. Een platform voor en vooral van werkgevers dat de vragen en behoeftes van werkgevers centraal stelt. Met verhalen van collega werkgevers over hoe zij bepaalde problemen hebben aangepakt. Met bijeenkomsten waar werkgevers met elkaar en experts in gesprek gaan over de personele uitdagingen binnen hun organisatie. Met tips en tricks om meer uit je team te halen. En nog veel meer inspirerende informatie. Allemaal met als doel om nieuwe inzichten te geven. Inzichten die zorgen voor een meer open, toekomstgerichte blik op je personeel. Bijvoorbeeld bij het vervullen van vacatures. Zo levert verder kijken dan de profielen waar je normaal zoekt een nieuwe bron op aan goed gemotiveerde medewerkers. Terwijl soms het opleiden van je bestaande team een betere optie is dan het aannemen van nieuwe mensen.

En zo biedt Slim Werkgeven werkgevers nog tal van nieuwe inzichten voor een sterker personeelsbeleid. Goed voor je onderneming en daardoor ook goed voor de arbeidsmarkt. Dat is meteen ook de reden waarom Slim Werkgeven mede mogelijk wordt gemaakt door het ministerie van SZW. Meer weten? Kijk op slimwerkgeven.nl

Wil je graag mee discussiëren , elkaar inspireren? Schrijf je dan nu in!

Bijeenkomst “Slim Werkgeven”
•Voor wie? Werkgevers en HR management
•Locatie: Personato Venray
•Adres: Keizersveld 91, 5803 AP Venray
•Dag: Dinsdag 27 november
•Tijd: 16.30 uur – 20.00 uur
•Inschrijven: mail jouw naam, functie en bedrijfsgegevens naar reneluijten@bsmorgen.nl

Translate »